Warta – Söderhamn 4-4 (11/2)

Sista matchen för säsongen!

Skulle vi klara kontraktet och hålla Lyckeby bakom oss var minst en poäng ett måste. Bra (minst sagt) start på matchen när Månsson slår Tokiyoshi och Hedis slår Hampus Nordberg. Förlust för Stefan mot Jon, men strong insats av Robban efter det som lyckas besegra Peter Andersson efter 18-16 i ett set.

Månsson – Jon Persson efter pausen slutar precis som vanligt – seger för Månsson. Matchbollar för Jon här, men han spelade väldigt illa på salutbollarna. Ledning 4-1 för Warta och saken var klar. Att vi sedan presterar lite sämre i de sista 3 matcherna gör inte så mycket.

BTK Warta – Bordtennis sedan 1935.
warta.nu
info@warta.nu
This entry was posted in pingisligan-video. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *