Kalle Relfson vann Ungdoms Top 12 Region Väst

Kalle lyckades vinna Top 12 efter finalseger mot Tobias Bergman.

Det såg så där ut efter första set i finalen, Tobias spelade mycket bra (gjorde bland annat en grym rak backhand flipp på Kalles serve…) och Kalle kom inte alls åt. Men det går att kämpa sig in i en match… Ett mycket jämnt andra set som Kalle lyckades kriga sig till med 2 bollar (14-12 tror jag). Sedan vände det för Kalle, tredje set var det bästa han presterade under söndagens spel, klar setseger där.

Jämnt fjärde set sedan, med Kalle i ledning nästan hela setet. Kalle gick fram till 10-8 och 2 matchbollar, brände den första men fick sedan en tacksam öppning mot sig. Tobias träffade bollen lite väl tunt och hans backhandöppning blev en halvmeter hög. Kalle kunde enkelt avgöra med en diagonal forehand.

Grattis Kalle!

BTK Warta – Bordtennis sedan 1935.
warta.nu
info@warta.nu
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *