Warta Distriktsmästare i P11

Isac, Viktor och Alexander vann lag-DM för pojkar 11!

Efter klar seger med 5-0 i semifinalen mot Partille och därefter 5-3 i en högdramatisk final mot Linné så är vårt P 11-lag nu regerande distriktsmästare och kan med fog kalla sig för Göteborgs bästa pojkar 11-lag.

Linné tog ledningen med 2-1 och läget såg inte alltför ljust ut. Efter att både Isac Weilöv och Alexander Nettby vunnit sina nästkommande matcher efter bra spel så var Warta plötsligt i ledningen. När Viktor Jeanson lite senare vid ställningen 4-3 avgjorde med 11-6 i femte set i en välspelad match mot Linnés Sigge Thorén så var segern klar. Mycket stolta grabbar fick sedan motta guldmedaljen ur Hans Lidslots hand och det första guldet någonsin för Warta i lag-DM för pojkar 11 var bärgat.

Grattis grabbar till en strålande laginsats!

Det kan bli spännande att följa killarnas utveckling i framtiden!

BTK Warta – Bordtennis sedan 1935.
warta.nu
info@warta.nu
This entry was posted in ungdomspingis. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *