Pingsligan: Warta – Rekord

På torsdag 1:e februari spelar vi nästa match hemma i Exhuset.

tabellen-20180130

Efter en tuff match mot Spårvägen uppe i Stockholm som slutade 3-3 så är det åter dags för hemmamatch

Ikväll tar vi emot förra säsongens seriesegrare och finalister BTK Rekord. Och i rekord så spelar:

Simon Arvidsson som är den spelare som har bäst kvot i ligan med 14-3. Han är en vänsterhänt spelare med ett snabbt och effektivt spel och har en bättre backhand än forehand vilket inte är helt vanligt bland vänsterhänta spelare. Simon är även uttagen (som en av sex spelare) till det svenska VM-kvalet som går av stapeln nu i helgen och där vinnaren får en plats i det svenska laget i VM i Halmstad i Maj

Michal Obeslo som är en högerhänt spelare från Tjeckien. Han är en kämpe som är ganska allround och han sliter o jobbar för att varje boll ska in på bordet. Michal har denna säsong varit lite upp och lite ner i ligan och har för närvarande kvoten 7-9.

Ioannis Sgouropoulos som är en ung högerhänt spelare från Grekland. Han är regerande Europa Mästare i HJ-17 och har när han får tid på sig ett fruktansvärt drag i sin backhand. Han är (om allt går bra) en framtida storspelare i Europa och världen så kom ihåg var ni såg honom först. Denna säsong så har han kvoten 5-9.

Malte Möregård som är en högerhänt smålänning med lurig serve. Malte har tidigare år spelat i Supperettan men gjorde i år debut i Pingisligan för BTK Rekord och har hittills kvoten 3-2

Välkomna!

Matchen spelas i Exercishuset på Heden i centrala Göteborg. Matchstart är 18:30!

This entry was posted in nyheter, pingisligan. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *