Pingisligan: Warta – Falkenberg

I kväll möter vi den anrika klubben Falkenbergs BTK i ett hett västkustderby.

tabellen-20171206

Falkenberg har haft en lite trög start på säsongen och står för närvarande på 3 poäng i tabellen men detta kommer att bli en tuff match då spelarna i Falkenberg är våra träningskompisar och vi känner varandra utan och innan. Så för vår del gäller det att försöka göra en bra match och att komma upp i samma nivå som vi har haft hittills i ligan.

Padasak Taniviriyavechakul: ung, snabb, vänsterhänt, forehand springande thailändare. Han kallas för Paddan (av förklarliga skäl) och har haft Falkenberg som träningsplats de senaste åren. Han är nummer 1 Thialand och spelar en hel del internationella tävlingar och är en tuff spelare att få hål på. Hans kvot är 5-4.

Alexander Franzen: ung snabb högerhänt spelare som har sin styrka i det öppna spelet och det kan bli en hel del loop – loop dueller när han är i farten! Om möjligt ännu snabbare än Paddan. Alex är en före detta U21 SM vinnare som kämpar för att slå sig in bland den absoluta toppen av de svenska seniorerna. Kvoten är 2-5

Guillermo Martinez: en aggressivt spelande spanjor med en check-flippande backhand och en stark, kina-plattad, forehand som sina främsta vapen. Ville, som han även kallas, har valt Falkenberg som sin träningsplats och har utvecklats en hel del sedan han kom ditt. Det vitnar inte minst fjol årets succeinhopp i ligan där han öppnade med 5-0 i kvot. Han har för närvarande kvoten 2-6

Carlos Caballero: även han från Spanien och ny för året i Falkenberg. Han är högerhänt och har en stark forehand och började säsongen i andralaget, (Div 1) där han är obesegrad med 8-0 i kvot, för att i förra omgången göra debut i Pingisligan där han dock inkasserade sin första förlust för säsongen. Han har kvoten 0-1

Välkomna!

Matchen spelas i Exercishuset på Heden i centrala Göteborg. Matchstart är 18:30!

This entry was posted in nyheter, pingisligan. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *