Pingisligan: Warta – Söderhamn måndag 20/11 18:30 i Exercishuset

Efter fyra omgångar är vi fortfarande i serieledning!

tabellen-20171118

På måndag möter vi Söderhamns UIF som är det laget som har spelat flest säsonger i rad i högsta ligan.

I laget denna säsong för SUIF så spelar:
Viktor Brodd – en säker vänsterhänt spelare med bra backhand över bordet. Viktor var förra veckan med i SOC där han i gruppen slog en spelare från Hong Kong men sedan fick ge sig mot gruppettan Jakub Dyjas (WR 61) från Polen i en hård match över 7 set. Viktor är även en väldigt duktig dubbelspelare och är för närvarande Svensk mästare i dubbel. Har gjort en godkänd start på Pingisligan och har kvoten 5-3

Yan Minghui – ung högerhänt spelare från Kina. Han är ett lite oskrivet kort och har ännu inte fått det att riktigt lossna i Pingisligan och har kvoten 4-4

Anthony Tran – i grunden en Spårvägen spelare som sedan några år huserar i Söderhamn. Han är en högerhänt bollbegåvning som blandar spektakulära bolldueller med ibland lite för enkla misstag. Anthony var också med på SOC förra veckan men lyckades tyvärr inte överraska där utan förlorade båda gruppmatcherna. Han har kvoten 1-3 i Pingisligan

Simon Berglund – även han är fostrad i Spårvägen. Simon är en lång västerhänt spelare med lurig serve vilket hans motståndare i SOC förra veckan fick känna på. I SOC så överraskade Simon där han i gruppen först slog en bra ung Österrikare vid namn Andreas Levenko (WR 225) och sedan en riktigt bra Tysk vid namn Ricardo Walther (WR 40) och slutade som gruppsegrare. Det innebar en sista playoff match om att kvala in till huvudturneringen (där bara de 32 bästa är med) men tyvärr tog det roliga stopp där mot en orankad duktig Kines (Liu Dingshuo). Simon har kvoten 1-3 i Pingisligan

Välkomna!

Matchen spelas i Exercishuset på Heden i centrala Göteborg.

This entry was posted in nyheter, pingisligan. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *