Nyårsturneringen

Vår traditionella Trettondagsturnering spelades i år i mellandagarna och bytte därmed namn till Nyårsturneringen. Drygt tjugo spelare kom till start och tävlingarna inleddes med poolspel. Spelformen är lite ovanlig med handicapsystem och tvåsetsmatcher till 31. Dessutom använder vi en omräkningstabell för matcher där två spelare med handicap över 20 möts. Allt i syfte att alla skall få spela så mycket pingis som möjligt. A-slutspelet dominerades av Warta F med hela fem spelare till A-slutspel där de belade platserna 2, 3 och 4. Endast Christer Hidesjö, som varit klubben trogen i fyrtiofem år, kunde hindra de unga herrarnas framfart, och belönades därmed äntligen med en stor framgång :-).

Vinnare!Från vänster: 1:a Christer Hidesjö, 2:a Henrik Berntsson, 3/4:a Theo Eriksson och Ymer Hagberg

image2
B-final: 1:a Benny Olofsson, 2:a Nina Henricsson

This entry was posted in nyheter. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *