Silver i P12 i Jönköpingsspelen

Jönköpingsspelen spelades helgen 16-17 april och för BTK Warta deltog Isak JE i P12. Efter poolspel och åttondelsfinal, blev det vinst i kvartsfinalen mot Hugo Rommedahl Jönköping. Därefter väntade en mycket tuff match mot meriterade Daniel Grennäs (över 1400 i ranking) från Linköping. Efter knappa förluster i de två första seten kunde Isak sedan vända matchen och vinna med 3-2 i set. I finalen blev dock Charlie Widing KFUM Jönköping alltför svår.

IMG_2729

En glad silvermedaljör!

 

 

 

This entry was posted in Uncategorized, ungdomspingis. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>