Pingisligan: BTK Warta – Ängby/Spårvägen måndag 8/2 18:30

Ikväll kommer motståndet från Stockholm, i form av Ängby/Spårvägen!

Warta har gjort riktigt bra insatser de senaste 2 matcherna, att spela lika hemma mot suveränen Eslöv (3-3) och sedan besegra Österlen borta (2-4) är starkt! Nu hoppas vi att framgångsvågen fortsätter och att vi plockar hem två nya poäng idag!

Inför matchen mot Eslöv såg det rätt dystert ut med en nedåtgående trend för Warta. Sen har laget gjort två riktigt starka matcher, där Simon tog sin första vinst i Pingisligan (i matchen mot Eslöv) samt att både Månsson och Wu tog två var senast borta mot Österlen. Hemma mot Eslöv blev Hampus lite av en matchvinnare efter 11-9 i skilje i sista spelomgången..

tabellen-2016-02-08

Tabellen är inför denna seriens näst sista omgång ett riktigt getingbo. Det lag som slutar åtta (just nu Ängby/Spårvägen på 7 poäng) åker ur serien, och det lag som slutar sexa (just nu Warta på 9 poäng) går till slutspel. Så allt kan verkligen hända! Vi behöver poäng ikväll för att inte riskera att åka ur och för att kunna nå slutspel, och Ängby/Spårvägen är piskat att vinna för att kunna klara sig kvar i Pingisligan.

Spänning och dramatik väntar!

På torsdag väntar den spännande avslutningen på serien då Warta tar emot Halmstad.

Nu kör vi!

Välkomna till Exhuset!

This entry was posted in nyheter, pingisligan. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *