Pingisligan: Warta – Österlen torsdag 19/11 18:30 i Exercishuset

Ikväll kommer motståndet från Skåne, mer bestämt Österlen.

Österlen har vi mött massor av gånger de senaste åren, och vi gillar att möta dom! Warta brukar alltid spela bra. Vi hoppas att det stämmer även idag!

Aktuell tabell 2015-11-18

Hittills i serien har vi samlat ihop 4 poäng, efter segrar mot Falkenberg och Rekord, och två hyfsat tajta förluster mot Söderhamn och nu senast mot Eslöv. Vi var bra med borta mot Eslöv, och vi hade 2-2 efter fyra spelade matcher. Tyvärr lyckades vi inte riktigt i de två sista och föll med 4-2. Dock var detta ett mycket bättre resultat än vi brukar prestera mot svenska mästarna. Wu inkasserade för övrigt sin första förlust mot Xu Hui, de senaste årens gigant i Pingisligan.

Österlen ligger på 6:e plats i tabellen med två poäng, placeringen efter Warta. Österlen har haft en tuff start på serien med matcher mot tre av topplagen, Eslöv, Söderhamn och Halmstad.

Hittils har det visat sig att Wu Jiaji är så bra som vi hoppades. Hampus Söderlund har visat att även han tillhör det absooluta toppskikten av svenska spelare. Och Magnus, som har spelat de senaste matcherna, hoppas vi är på gång och snart får igång sin elvisp till racket på allvar! Eller är det kanske Simon Söderlund som får chansen att visa vad han kan ikväll?

Nu kör vi!

Välkomna!

Matchen spelas i Exercishuset på Heden i centrala Göteborg

This entry was posted in nyheter, pingisligan. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *