Pingisligapremiär: BTK Warta – Söderhamns UIF fredag 18/9 18:30 i Exhuset

Äntligen drar den nya säsongen igång!
Vårt lag känns som en väldigt skön blandning; nytt, kinesiskt och rutinerat i en härlig blandning!

Vår nya kines Wu Jiaji gör nu sin sverigedebut och det skall bli väldigt spännande att se vad han mäktar med. Han skall vara riktigt bra, men det är ju alltid svårt för en ung kille (född 1995) att byta land och kultur och sedan förväntas prestera topp-pingis vid bordet.

Vi har också bröderna Söderlund i laget, och ingen av dem är ju direkt lastgammal. Hampus var med i laget även förra året, men spelade då i första hand i franska ligan och hoppade in för Warta enstaka matcher. Denna säsong väljer Hampus Warta före Frankrike… Simon Söderlund spelade förra säsongen i Superettan och gjorde det riktigt bra (kvot 16-8). Båda bröderna är självklart med och slåss om ordinarie platser i laget.

Rutinen i detta lag står Magnus Månsson för. Magnus har ju fortfarande en backhand och en speed i spelet som få kan matcha. En liten nytändning där och lite bättre kondition så går ingen i Pingisligan säker!

Som ni förstår kommer det bli rejäl konkurrens om platserna i laget denna säsong!

Nu kör vi!

Välkomna!

Matchen spelas som vanligt i Exercishuset på Heden.

Poster

This entry was posted in nyheter, pingisligan. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *