Lerum BTS – BTF Warta A 8-6

Eller: Hur f-n kunde vi torska det här?

Det som började så bra… 4-1 till oss efter stabilt spel, sen glömmer Kylen att man skall vinna 3 set för att vinna en match och förlorar med 16-14 i skilje. Ingen ko på isen trots det, 5-3 inför dubblarna är ändå helt ok, och minst en skall vi väl vinna? Icke! 2 förluster i skilje, dubbel borde vi klara bättre!

Men men, 5-5 och på förhand 3 bra matcher för oss. Det kan nog bli vinst ändå… Coach tar sin och Kylen förlorar sin (det var den svåra matchen…). 6-6 och 2 bra matcher för oss, kinesmötet vinner ju Axl alltid och Stellan mot Jörgen kändes också positivt.

Men inte idag. Både Stellan och Axl gör ganska bleka sista matcher, eller kanske snarare att deras motstånd gör det bra.

Nya tag! Ny match redan i nästa vecka!

BTK Warta – Bordtennis sedan 1935.
warta.nu
info@warta.nu
This entry was posted in btk-b. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *