Guld i P9 och P10 i Svanesund

Den populära tävlingen Minisvanen i Svanesund spelades den 14 mars 2015 och lockade som vanligt många spelare. Isak Järverud Eriksson, BTK Warta var med och tävlade och lyckades vinna både klass P9 och P10.

Svåraste motståndarna var Oliver Strålman och Axel Adin, båda från Alingsås PP. I finalen i P9 fick Isak en dålig start och låg under med 0-2 i set mot Oliver innan han lyckades ta tag i matchen och till sist vinna med 3-2.

I P10 blev semifinalen mot Axel en bra och spännande match som Isak till slut vann med 3-2. Sedan kom första turneringssegern i P10 genom vinst med 3-0 i finalen mot Lukas Engström Partille PK.

En glad P10-vinnare!

minisvanen

This entry was posted in btk-c and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *