Två silver och ett brons till Warta i Askim Cup

Askim Cup spelades i månadsskiftet och lockade spelare inte bara från Göteborg utan också från andra delar av landet.

I F11 tävlade Moa Andersson BTK Warta och hon tog på ett mycket bra sätt en andraplats!

I P9 hade Isak Järverud Eriksson BTK Warta en ganska enkel väg i poolspelet och efterföljande matcher tills det var dags för final. Förlust mot Carl Wallerstedt Askim i finalen i P9 var inte enligt planerna, men Isak fick snabbt revansch mot Carl i poolspelet i P10 och gick efter ytterligare två segrar vidare som etta i den gruppen. Det gav lite luft under vingarna och det blev seger i både åttondelsfinalen och kvartsfinalen i P10. I semifinalen väntade högt rankade Axel Strid från Sundbybergs IK. Isak gjorde en bra match och lyckades vinna första set, men Axel blev för svår till slut.  

 Pristagarna i P10, en wartagubbe bland stockholmarna.

IMG_5586

This entry was posted in btk-c and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *