Liverapport: Warta – Rekord

Nu närmar det sig start i Pingisligan. Spelarna värmer upp och laguppställningarna är inlämnade, och följande matcher kan vi få se:

Söderlund, Hampus – Törnkvist, Andreas
Jiang, Chang Hong- Arvidsson, Simon
Månsson, Magnus – Obeslo, Michal
Söderlund, Hampus – Arvidsson, Simon
Jiang, Chang Hong – Obeslo, Michal
Månsson, Magnus – Törnkvist, Andreas

Första omgången:
Bord 1: Hampus – Andreas.
Helt jämn match, Törna gör det bra i fjärde och kvitterar. Ett spännande set framför oss nu! Ungtupparna spelar bra! 4-2 till Törna när Pelle tar timeout. Kom igen nu Hampus! Törna först till sidbytet med 5-3. 8-7 till Törna när Rekord tar timeout. Hampus förlorar med 11-8 i skilje. Tung förlust, bra spel!

Bord 2: Changen – Simon.
Changen kommer aldrig riktigt upp i klass och bryter på grund av skada vid 3-7 i tredje set.

Andra omgången:
Bord 1: Månsson – Obselo
En riktigt tajt match som gick till skilje. Måns vinner fjärde efter ett antal matchbollar mot sig, och har sedan bra medvind i skilje och tar det med 11-5.

Bord 2: Hampus – Simon
Ännu en tajt och tung match. Hampus har en tuff första dag i Wartatröjan och förlorar även denna match, nu med 1-3. Fjärde set var rejält svängigt, 5-1 till Hampus blev 7-10 och sedan 11-10 och gonatt vid 11-13.

Tredje omgången:
Bord 1: Changen – Obselo
Den skadade Changen går in och spelar varierat och bra första två och tar ledningen med 2-0.

Bord 2 Måns – Törna:
Måns har en tung start, torsk första och 0-6 i andra. Som blir 10-9 till Måns och sen 11-13… Törna vinner fjärde med 11-9. Törna spelade grymt bra idag, sen hade han också sjukt mycket tur. Matchen vanns med en dubbelträff på kanten. I tredje set 3 dödande turbollar i rad till ledning 11-10. Men som sagt, han spelade bra.

Lite synd om Hampus som hade en motig start, Changen gjorde en bra match och Måns två bra matcher. En godkänd insats, tyvärr räckte det inte idag.

This entry was posted in pingisligan, pingisligan-liverapport. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *