Pingisligan: Warta – Falkenberg

Då är det äntligen dags för ny match i Pingisligan, denna gång mot Falkenberg.

För er som inte har förmånen att befinna er i Exhuset ikväll, så kan ni istället följa matchen här:Pingisligan Live by Ustream

Först ut: Jiang Chang Hong – Marcelo Aguirre
Marcelo vinner första efter klar ledning hela vägen. Changen spelade inte alls bra första set. Han blev pappa igår, kanske har han tankarna på annat håll? Bättre av changen i andra, med lite bättre fokus. Han vinner setet med 11-7. Peter K tar timeout vid 8-8 i tredje… viktigt läge… Changen tar tredje med 13-11! Bra med timeout där, Changen spelade mycket bättre efter…

Marcelo vinner fjärde med tunga 14-12… Changen hade ett antal matchbollar där. Bra start i skilje nu! Changen vinner! 11-6 i skilje. Changen var väldigt fokuserad och bestämd hela setet. Riktigt bra! Och han avslutade med Bebetos målgest från VM-94…

Andra matchen: Magnus Månsson – Robert Eriksson
Robban vinner ett grymt jämnt första set med 12-10. Kan bli en lång match detta… Måns tar andra med 11-6. Riktigt bra av Måns, även om Robban missade några enkla. Måns tar tredje med 11-6. Det är lite som att se två bröder mötas, ingen av dom är mest vältränad i Pingisligan. När det skall till stora förflyttningar går det lite långsamt. Men dom är båda grymt skickliga på spelet bordtennis… 15-13 till Robban i fjärde. Sade jag att det kunde bli en lång match?

Och Robban vinner skilje med 12-10… Blytungt… (Och i Eslöv är matchen färdogspelad…)

Tredje matchen: Lars Rönneberg – Hermeet Desai
Desai vinner första set klart med 11-5. Rönneberg lyfter sig och vinner andra! Trots underläge 4-8… 13-11 till Desai i tredje. Lars hade ledningen länge där, förlorade sista bollen på en servemiss. Orkar han vända på detta nu? Inget snack i fjärde, 11-4 till Desai. Vi hade behövt vinna det tredje för att få en jämn match här.

Fjärde matchen: Jiang Chang Hong – Robert Eriksson
Robban vinner första med 13-11. 10-9 till changen och kantboll för Robban. Lite uppförsbacke nu… 11-7 till Changen i andra, riktigt bra på slutet. Fortsätt så nu! Robban vinner tredje med 11-8. Changen lite svag i mitten av setet, han måste höja sig lite om Måns skall få nöjet att avsluta denna matiné… 0-3 och Pelle tar timeout… Inte riktigt den start vi hoppades på… 12-10 till Changen i fjärde! Lite nät på sista bollen, men det är vi värda nu! 11-6 till Changen i skilje! Han hade en hel del flyt, men flyt förtjänar man…

Klockan närmar sig 21:30 i Exhuset och vi väntar på:

Magnus Månsson – Marcelo Aguirre
Måns vinner första med 11-5. Efter 4-4 var det Mycket Hög Klass från Måns racket… Timeout Peter K vid 13-13… Måns vinner med 15-13! 5-9 och efter det var det åter Mycket Hög Klass från Måns. Skillnaden nu var att även Marcelo spelade mycket bättre! 11-9 till Marcelo i tredje. Klockan närmar sig Sportnytt… 11-3 till Marcelo. Han var väldigt aggressiv. Det var inte Måns… Skilje igen, dagens fjärde… Marcel vinner skilje med 11-5. Han spelade riktigt bra, och Måns föll igenom lite och hade riktigt svårt att göra poäng.

Bara att bryta ihop och komma igen…

This entry was posted in nyheter, pingisligan-video. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *